Projecten

Maatjesproject

Doel
Met het maatjesproject willen we meiden uit het Time Out Huis Plus de mogelijkheid geven om leuke dingen buitenshuis te ondernemen. Een paar uur per maand kun jij één van deze meisjes een steuntje in de rug geven! Hoofdthema’s hierin zijn: elkaar leren kennen, een vertrouwensband opbouwen, afleiding bieden, gezelligheid brengen en leren van elkaars belevingswereld.

Wij zijn op zoek naar
Vrouwelijke maatjes vanaf 18 jaar die stevig in hun schoenen staan. Je bent sociaal vaardig, ondernemend en ondersteunend. Je hebt zin en tijd om een paar uur in de maand vrij te maken om met één van deze meiden iets te ondernemen.

Contact
Lijkt het jou leuk om een maatje te zijn, neem dan contact op middels het contactformulier voor een kennismakingsgesprek. Er zal worden gekeken of er een goede match kan worden gemaakt, met als onderwerp: Maatje.

Vrijwilligers projecten

Voor onze meiden zijn wij geregeld op zoek naar enthousiaste, gezellige en vrouwelijke vrijwilligers die ons willen helpen bij diverse activiteiten.

Wat ga je doen?
Het verzorgen van de door jou georganiseerde activiteit voor de meiden binnen het Time Out Huis Plus.

Wat vragen wij?
Enthousiasme, kunnen luisteren naar anderen, goede contactuele eigenschappen en affiniteit met de doelgroep.

Wat bieden wij?

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak voor een oriënterend gesprek, neem dan contact op met ons via het contactformulier.